Image
Top
Meniu

cursuri parapanta

Daca vrei sa simti cum e sa traiesti fiecare clipa… acolo… sus… iti propunem sa descoperi arta zborului cu parapanta !

Parapantist pentru o zi- durata: 4 h

In cadrul acestui curs, veti avea parte de satisfactia si bucuria de a gusta din placerile zborului cu parapanta. Astfel, dupa prezentarea echipamentului si a catorva reguli simple, incepe distractia : parapanta, suspante, seleta, carabiniere, vant, decolare, aterizare… sunt doar cativa termeni pe care ii veti invata si care isi vor aduce contributia la distractia d-voastra.

Dupa toate acestea, la sfarsitul sedintei, veti fi capabili sa pregatiti si sa efectuati singuri un zbor scurt in deplina siguranta. La sfarsitul cursului veti primi o diploma care va fi dovada palpabila a unei zile de neuitat…

Curs intensiv parapanta – durata: 2 zile

Familiarizarea cu termenii si echipamentele de zbor sunt doar inceputul acestui curs. Dupa o insusire a unor noi deprinderi in materie de zbor veti fi pregatiti pentru o noua aventura: lasam in urma panta-scoala si zborurile scurte pentru a incepe un nou capitol: zborurile de inaltime care vor fi efectuate de d-voastra sub atenta supraveghere a doi instructori cu care veti pastra in permanenta contactul radio. La finalizarea cursului veti primi o diploma care sa ateste nivelul atins de d-voastra pe parcursul acestor sedinte.

Curs licentiere parapanta – durata: minim 21 sedinte

În cazul în care doriti sa deveniti un pilot de parapanta licentiat (brevetat), cursul se va desfasura pe o perioada mai lunga de timp, în functie de numarul de sedinte la care puteti lua parte si în functie de evolutia d-voastra, având în vedere ca oamenii sunt diferiti, unii învata mai repede, altii mai lent sau unii au mai mult timp liber decât ceilalti. Cursurile se desfasoara pe durata întregului an, exceptând lunile în care frigul si zapada nu permit aceasta .

Toate aceste activitati se desfasoara în zona oraselor Cluj-Napoca, Turda, Campia Turzii, Aiud precum si zona montana Cheile Turzii si Coltii Trascaului (Rimetea). Pentru cei mai curajosi si doritori de aventura, se poate practica de asemenea escalada sportiva, alpinism sau hiking. Relaxarea, buna dispozitie, aventura si adrenalina, precum si echipamentele necesare vor fi asigurate de catre noi.

Contacteaza-ne pentru cursuri de zbor cu parapanta!